maandag, augustus 21, 2006

wikipediads

"In plaats van de lage factoren worden door Zwitsal nu uitsluitend factor 30, 40 en 50 geproduceerd. Nu verbranden jaarlijks nog 4 op de 10 kinderen. Met de campagne 'Ik wil 50' hoopt Zwitsal het aantal verbrandingen door de zon te verminderen."
Het lijkt een stukje uit een folder van Zwitsal, onderdeel van SaraLee, maar het staat onder 'zonnebrand' van de Wikipedia. Kan gebeuren zou je zeggen ware het niet dat ene eefjeh regelmatig dit soort stukjes in de wikipedia heeft geplaatst bij deodorant, omega 3, vetten en zonnebrand. Hier nog een stukje bij deodorant dat later door een andere moderator is verwijderd:
"Met de gepatenteerde Truspray technologie wordt het milieu minder belast en voelt de spray zachter op de huid. Sanex is de eerste die deze technologie toepast."
In het omega 3 stukje verwijst ze naar becel, van Unilever. Ik kon niet achterhalen wie die eefjeh nu is. Dus geen idee of ze dit in opdracht doet of juist de bedoeling heeft om dit soort bedrijven in discrediet te brengen (saralee manipuleert wikipedia!!).

Geen opmerkingen: